SREČANJE POGUMNIH LIKOVNIH UMETNIKOV NA OŠ DRAGOTINA KETTEJA

V torek, 13. 11. 2018, smo imeli na naši šoli zaključek natečaja in dvodnevne praktične delavnice Za pogumen korak. Oboje je potekalo v okviru projekta Center za strokovno pomoč in podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in njihovim družinam. V projektu naša šola sodeluje s partnerji OŠ Milke Šobar Nataše Črnomelj. Sofinancirata ga Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dvodnevna delavnica je bila dobra priložnost za razvoj samostojnosti, praktičnih spretnosti in učenje vzpostavljanja pozitivnih socialnih mrež otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami. Njen rezultat pa je viden v skupnem likovnem izdelku, in sicer stenskem keramičnem mozaiku, ki je nastal po zmagovalni likovni predlogi učenke Mance Hervol Kastelic z OŠ Veliki Gaber. Na šoli smo veseli, da smo lahko organizirali srečanje mladih nadarjenih likovnikov. Upamo, da se še kdaj srečamo, saj je bilo medsebojno druženje prijetno in poučno.

Več o dogodku lahko preberete v spletnih medijih: Dolenjski list, Dolenjskanews, Radio Krka, Lokalno.si.

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2018 - 2019, Center za strokovno pomoč in podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in njihovim družinam, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.